Satiiri on aika koominen (ks Esteettinen valitukset), joka on eri kuin muut tyypit (wit, paradoksi) intensiteetti nuhdetta. Kompa sen alussa oli tietty lyyrinen genre. Se oli runo, yleensä huomattava määrä, sisältö, josta väitettiin, pilkkaa erityisiä ihmisiä tai tilanteita. Kompa tyyli alkunsa Rooman kirjallisuuden teoksia. Sanan “Satiiri” on peräisin latinan nimet legendaarinen olentoja, pilkaten puolijumalia, tai puoli-eläin-Satyyri.

Mistä idea

Filologinen se on yhdistetty sanat satura, merkitys yksilöiden yhteisen aterian hasista, mikä viittaa siihen, yhdistelmä eri kokoja (saturninus asiantunteva yhdessä kreikan mitat) ja olemassaolon Kompa valikoima yhteenvedot lukuisia totuuksia ja tuntemuksia, toisin kuin muut lyyrinen tyylejä, joka oli erittäin rajoitettu sekä erityisesti valokuvan sijainnin.

Mistä ideaRoman Kompa tuotti eniten näytteitä teoksia Horace, Persia, ja erityisesti Juvenal. Aika, Kompa on oikeastaan menettänyt merkityksensä tietyn luokan, miten se tapahtui ja muiden klassisen tyylilajit (Elegy, jdilla, jne.). Koska vitsi tuli tärkein ominaisuus Kompa, täsmennetään sen tärkeä luonto. Hänen naznaczeni Kompa tehdä käyttämällä eri kirjallisuuden lajit sekä genrejä.

Kuitenkin, kun elvytettiin vuonna kirjallisia teoksia erilaisia antiikin kirjallisuuden teokset, sekä osittain elvyttänyt vanhan luokan Satiiria Niin se oli esim. Venäjän kaunokirjallisuutta 2 viisikymmentä prosenttia XVIII C., kun klassinen muoto, Satiiri oli hyödyntää Kantemir, Sumarokov, ja niin edelleen. Kuitenkin kaikki kerralla sinne ja myös satiirinen Komedia sekä satiirinen julkaisut ja niiden hauskoja tarinoita, animaatioita, tarinoita, ja niin edelleen . Sarjakuva on perusta Satiiri, riippumatta tyyli. Nauru on jatkuvasti suuri menetelmiä sosiaalinen vaikutus. “Kaikkia periaatteita ei ole lääke extra oikeutettua, paljon tehokkaampi kuin asetus tyyppi huvittavaa”.

Teoria, satiiri

Sosiaaliset toiminnot koominen perustaa laatuaan: humoristinen, satiirinen ja ironinen. Sosiaalisen Funkia kikattavat ja Kompa on tehokas vastaan koomisesti kuvattu objekti. Tämä eroaa Satiiri alkaen huumoria ja myös ironiaa. Kaikki muodot koominen satiiri on tunnistaa tehtävänsä, päättäväinen keskittyä ja päättäväisyyttä. Kikattavat aina on negaatio.

Teoria, satiiriLisäksi kihertäisi Satiiri kuulostaa niin kovin vähän vähemmän vihamielisyyttä. Joskus ne ovat niin vahvoja, että se uppoaa lähes huvittavaa, työntää sen taka-alalle. Heikkous koominen seikka, Kompa on saanut jotkut tutkijat väittävät, että Satiiri voisi todella tehdä ilman koominen menetelmiä, että hän voisi alistaa epämiellyttäviä ja aggressiivisia vain hänen suuttumuksensa. Mutta törkeää, kun suurin paine jännitys ei kehity Satiiri. Näkökohtia naurua sekä suuttumusta voidaan yhdistellä eri tavalla Kompa. Kuitenkin ulkopuolella kehittää sarjakuva Kompa vaikeaa. Kieltää koominen kuin välttämätön tekniikka luoda Satiiri, me huolta palapeli Satiiri, jossa väite, hylkäämisen. Irtisanominen venäjän itsevaltiuden ja myös byrokratia voi olla ilmaistuna pilkkaaminen sekä osalta suora vastalause sekä hylkäämistä.

Majakovskin satiiriseen aiheita pikkuporvaristoa sekä porvariston, Katkera lisäksi altistaa pikkuporvaristoa ja myös porvaristo, kuitenkin osalta suora kieltäminen. Ainutlaatuisuutta Kompa on, että se paljastaa haitallisia, vaarallisia tai häpeällinen tunne, kuitenkin, että se aina tekee tämän käyttämällä erityistä koominen esitys, jossa vihamielisyys on yhtenäisyys koominen altistaa, paljastaa paljastuu säännöllisesti, sitten paljastaa läpi huvittavaa, että tämä on normi-vain ulkonäkö, joka kattaa paha. Tämä on todentanut koko historian Kompa. Riittää, huomauttaa sellaisia nimiä kuin Rabelais, Beaumarchais, Voltaire, swift, Saltykov-Štšedrin. Siksi, klassinen jako Kompa “naureskelee” ja “säälittävä”-ROE omistaa Schiller artikkelissaan “On naiivi ja myös nostalginen Hauskaa”, ei ole riittävä tekijä.

Esimerkkejä satiiri

Kompa vihollinen on ensimmäinen negaatio koko sosiaalis-poliittinen järjestelmä. Tämä eräänlainen Satiiri valmistettu maailman paras satiirikkoja, jonka eri päivämäärät ovat antaneet hyviä esimerkkejä kritiikkiä sekä hylkääminen sosiaalisen totuuden hänen aikakaudella. Rabelais, swift, Saltykov-Štšedrin-jokainen heidän ikioma yksityinen attribuutteja luotu tällaista Satiiria.

Esimerkkejä satiiri

Historiassa Kompa me jatkuvasti tavata 2. tyyppi Satiiria, kun satiirikko kehottaa korjaamaan yksityisen vikoja, ja ei vahingot järjestelmä, joka laukaisi nämä paheet. Tämä kompa on ensisijaisesti elämää, custom-made, sosiaalisia taitoja ja myös custom-made. Nouseva vastalause hänen tietenkin toiminut Moliere.

Kuva “Gentilhomme”, joka kattaa useita vastaavia malerovskih kuvat ovat luotu varmistamaan, että kaikki sen virheitä, se on huvittavaa, mutta ei negatiivinen. Ongelmia nämä persoonallisuudet ovat torjumiseksi, mutta ne voisi korjata sen. Samoin koska Figaro Beaumarchais. Koominen kytketty tämän kuvan, ei ole syy sen kieltämiseen. Tämä on Fonvizin, jotka etsivät valita paikka tietämätön Patriarkaalinen aristokratian-aatelisto länsimainen ja myös sosiaalinen.