Etusivu
Pyllykirjan tuunatut uutiset 2011
Kyllä saunatonttu tietää ja neuvoo Olli Rehniä Tulosta Sähköposti
22.08.2011 04:10

olli_rehn_kondomi HS 

Saunatontun kanssa Mikkelissä pähkäillyt ja presidenttiehdokkuuttaan pyöritellyt Eu talouskomissaari Olli Rehn on kuunnellut velikultaa saunatonttuaan ja tehnyt uransa viisaimman päätöksen pitkään aikaan visertävät varpuset Mikkelin torilla. Pikkulinnut ilakoivat sillä Rehn ei lähde ehdolle kepulaisten presidenttiehdokas kasinoon. Saunatonttu oli tiettävästi sanonut että kyllä se oikea mies ehdolle on mahdollisesti kepulainen mutta tosi on perussuomalainen Paavo Väyrynen sieltä Keminmaalta.

Sitten vielä estetiikkaa virkkoi saunatonttu eli se Euro Bond-Rehn eurokortsuasu kuulemma pukee niin edukseen Olli Rehniä siellä mannermaalla. Mutta eihän nuo muut kepulaispäsmärit kuuntele rehninpojan saunatonttua. Ollin oppivuodet ovat sujuneet leppoisasti sillä paras neuvonantaja se Rehnin saunatonttu on ollut niin EU laajentumis kuin talousasioissakin juoruavat pikkulinnut. No minkäs teet. Ei sitten muuta kuin rehniä eurohoro rehniä kippistävät lyhyeksimyyjät.

 
Tule mukaan muuttumaan pyytää Paavo Lipponen Tulosta Sähköposti
19.08.2011 03:50

lipponen

Urbaanijuorun mukaan demarien presidenttiehdokas Paavo Lipposen tuttavat ja puoluetoverit ovat joutuneet ystävällisesti hillitsemään Lipposen nuorekkuutta ja vitaalista poikamaisuutta hänen astuttuaan presidenttiehdokkaan saappaisiin. Samaisen juorun mukaan Paavo Lipposelle on hankittu sosiaalidemokraattisen puolueen toimesta stylisti ja personal media trainer jotka ovat luoneet Paavolle uuden valtiomiesmäisen tyylin.

Paavo on nyt itsensä kokoinen ja ikäisensä näköinen poliitikko, valtiomies, hehkuttavat puoluepoliittiset stylistit. Ihan kuumottaa. Pyllykirjan toimitukseen lähetetyssä lukijakuvassa kerrotaan muuttumisleikin jälkeen kaapista ulostulleen Paavon patsastelevan jo presidentinvaalityössä rahvaan kanssa samalla katutasolla jyhkeiden metallimiesten seurassa kolmen sepän aukiolla. On se niin ihanan junttimainen tuo Paavo Lipponen.

 
Miksi ei sitä eli parittelua veroteta? Lex Wahlroos Tulosta Sähköposti
18.08.2011 16:55

jutta IL

Näyttävä demari Suomen valtiovarainministeri Jutta Urpilainen taistelee rakennekynsin ja irtoripsin Kreikan lainatakuiden ja kreikkalaisten kamakien kyvyttömyyden sekä Zorbaksen huolettomien vippien takaisinmaksukyvyttömyydestä syntynyttä talousahdinkoa ja osakekurssien laskun aiheuttaman varallisuuden uusjaon hinnasta tavallisille perussuomalaisille veronmaksajille. Rakennekynsi pitää vaikka kamakit riepottelevat. Kaikkihan on maksettava eikös juu minkä tässä maailmassa kamaki velkaantuu.... On sillä kamakilla niin ihanat silmät ja monsterijytky, hih.

wahlroos IL 

Parittelu verolle pantavaksi Lex Wahlroos. Suuri suomalainen ajattelija ja hyvinvoiva pankkimies Björn Nalle Wahlroos on iloluonteisten pikkulintujen visertämän mukaan ehdottanut koko Eurooppaa ja Suomea ravistelevan euron kriisin ratkaisuksi loisteliasta keinoa. Lex Wahlroos. Näin ollen Nallen ehdotuksen mukaan voimme seksuaalisella kanssakäymisellä, pankkimiesterminä sexual intercourse, maksaa kaikkien kreikkalaisten kamakien velat ja sitoomukset. Teemme sen mielihyvää tuottavalla raskaalla ruumiillisella työllä eli työ tai vapaa-ajalla suoritetun seksin verottamisella kaikissa niin aviollisissa kuin esiaviollisissa suhteissa unohtamatta homoseksuaaleja ja muita pervoja lajitoveriin tarpeitaan tekeviä vähemmistöjä.

Myös homojen jytkynlutkuttajien ja piirakannuolijoiden sekä mustien on kannettava vastuunsa muistuttaa pääministeri Jyrki Katainen samaisten pikkulintujen epämääräisten juorujen mukaan. Huviveroa kerättäisiin kiinteä 35 euroa varvi kaikilta coituksen osapuolilta. Euronrahaa kreikkalaisten ja muiden yli varojensa eläneiden raskautettujen laariin suorastaan sataisi kuin teinin ejakuloimana roiskeena niin että eikun toimeksi. Yrittänyttä ei laiteta.

Juorun todenperäisyydestä ei ole tarkkaa tietoa mutta ekonomistit ovat hyppineet tasajalkaa ja onnitelleet toisiaan. Kun jytky pipariin sujahtaa euro pohjattomaan EU eurolaariin kilahtaa. Samaisella konstilla keräsi paavinkirkko aikoinaan huomattavan omaisuutensa eikä ole rahanpuute sen jälkeen Paavia vaivannut. Aatteleppa ite?

seksiriippuvuus IL

Suomalainen testaa vastuunkantokykysi. Paritteluvero sopii kaikille eikä maksaisi kuin 35 euroa varvi. Suojaikärajaa nuoremmat olisivat vapautetut paritteluverosta vaikka sitä coitusta toistensa kanssa ennakkoon harjoittelisivatkin. Rehniä horo rehniä ja euro pelastuu. Tosi on. 

urpilainen IS

Tiätsä ku mä kävin vispiläkauppaa niiden ihanien kreikkalaisten kanssa, on ne sit velikultia, kaikilta muilta ne kusettaa hillot mut mulle ne lupas setelirahaa pantiks et olis kimppakivaa. Ja kun mä oon niin nätti ja kyllähän sä ymmärrän että niillä on niin vaikeeta mut on se niin ihanaa kun voi auttaa tiätsä? Jos haluu saada on pakko antaa.

 
Demarien musta surma Paavo Lipponen ottaa sen mikä Paavo Väyryselle kuuluu Tulosta Sähköposti
15.08.2011 03:36

lipponen IS

Demarien Mungo "musta surma" Paavo Lipponen on ilmoittautunut mukaan presidenttiehdokkaaksi seuraaviin junttien presidentinvaaleihin 2012. Nyt puhuu Mooses Mungo Lipponen, Pekka Lipposen ja NättiJussin veroinen valtiomies ja Kiinan keisarin kaveri Viljon housuissa ja Puupää hattu päässä, ihan ehta juntti. Onks Paavoo näkyny?

Yläpuolinen kuva näyttäisi kertovan seuraavaa. Lukekaa näistä sormista, peukalon ja etusormen hangasta minun mittani valtiomiehenä ja miehenä. Sillä minä sanon teille, tässä on minun mittani ja tällä mitalla on pärjätty ja lapset laitettu. Se saa riittää teillekin juntit kansalaiset ja Suomi neito. Mitä sanoo Suomen kansa "Suomi neito" Lipposen kosintaan? Pakko mahtua kun on vihitty? Demareista muutama vähäpätöisempi pyrkyri, sulhaspoika on jo loikkinut pöpelikköön, liikettä on saanut kinttuihinsa Lasse Lehtinen Eero Heinäluoma, pöpelikössä suhisee, päitä putoaa tralallalallaa. Asia kun on niin että Minä olen minä ja kun minä haluan saada jonkun on pakko antaa paasaa Paavo. Suomi neito kuiskaa eikös juu? Tämä ei ole demarivitsi.

 
Luontoäiti esileikki lutkat märäksi lutkamarssilla Tulosta Sähköposti
06.08.2011 15:25

lutkamarssi

Lutkamarssilla märkä mirri ja oikean rinnan taktiikka villitsivät sivustaseuraajat tekemään tarpeensa seinävierustoille. Hell Sin Key Slut Walk, Helsinki Lutkamarssi sai lutkien tavarat märäksi sillä luontoäiti esileikki omalla vastustamattomalla tavallaan pörröpäisillä lutkilla. Osa lutkista oli onnekseen pukeutunut varsin viitteellisesti joten tavaran märkyys ei pilannut tunnelmaa. Vähemmistöosa marssijoista ilmaisi käyttävänsä henkilökohtaiseen tarpeeseensa vielä munaa vaikka kilpailevia tuotteita hanurinsoittoon tunkee kurkun täydeltä silikonikorvikkeesta puhumattakaan. On se naisen logiikka niin ihmeellistä ettei sitä osaa selittää edes Tampereen haarahalkiota kurkuttava likka Rosa Meriläinen naama vihreänä. No saivatpahan naiset toteuttaa ominta itseään, kaikkihan ne on lutkia naaraat sano entinen likka ja meni munalle töihin. Pyllyä kutitti. Tarpeiden tekeminen toiseen ihmiseen on tuotteistettu todella vaikeaksi performanssiksi.

slut HS

Paikalla oli myös yksi normaalin oloinen normiheteromies Tampereelta joka ilmeisesti karjui lutkamarssijoille. Mä köyrin kaikki ne vitunlutkat, nussin joka ainoan vosun perkele. Viddu rehniä horo rehniä. Ei se veitikka ollut kuitenkaan yhtään Petri Nygårdin näköinen ja äänikin oli kuin Kisun ääni.

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 9 / 38
Copyright © 2014 Pyllykirjan tuunatut uutiset 2011. Kaikki oikeudet pidätetään.
Pyllykirja on vapaa yhteisötaide projekti RumpTube.
 
suukot.jpg
Parittelu on verollepantava
 
Teuvo Hakkarainen presidentiksi
 
Seuraava presidentti on
 
Pekka Haavisto presidentiksi 2012
 
Onko Matti Vanhanen suomalaishörhö nr. 1
 
Missä luuraa röyhkein pankkirosmo
 
Tuksu Tukiainen on
 
Guggenheim museo Helsinkiin
 
Äänestin eduskuntavaaleissa
 
Timo Soini pääministeriksi
 
Maahanmuuttajanaiset seksitöihin
 
Tuliko Kataisesta pääministeri
 
Ilkka Kanerva presidentiksi
 
Sivustolla on 15 vierasta 
tumblr hit counter
hit